Doris svarar

Gokväll!
Jag ska svara på en snabbfråga sen sova.
Fråga:
Brukar ni inte byta Claes-Kenneth på tisdagar?
Svar:
Alldelse rätt kära läsare. Men eftersom jag inte kommer kunna vara med på syjuntan nästa vecka p.g.a. att jag ska på läkarbesök och att det ändå inte skulle bli någon syjunta idag p.g.a. att Regina och Agda är i Oslo så bestämde jag och Siv att lille Classe skulle komma till mig igår. Men då p.g.a. att han hade feber så blev det att vi bytte idag, som vanligt. Men detta betyder för min del att jag måste ge honom till Siv på måndag vilket betyder en mindre dag med min älskade.

Godnatt!
MVH
Doris

Tårar

Hejsan allesammen.
Det är tisdag och jag sitter som vanligt i tårar. Claes-Kenneth har åkt till Doris. Jag, glömska människa, glömde att nämna att lille Classe var sjuk. Jag var så väldans orolig för honom. Men som tur är så är han på bättringsvägen nu. Jag skulle aldrig stå ut med att mista min älskling. Det blev dessvärre ingen syjunta idag, eftersom Agda och Regina är i Norge. Vi får hoppas att det blir av nästa tisdag istället! Mycket mer har det inte hänt. Jag har bakat en ljuvlig toscakaka förresten. Jag känner ett starkt behov av att tröstäta när Claes-Kenneth är hos Doris. Ajabaja Siv! Jag tror att jag har lagt på mig något klio kring buken. Jag får väl gå på diet som Doris. På fredag kommer Kurt över på fika. Han sa att han ska ta med lilla Gudrun. Gud(run) så roligt! Hahaha vad fyndig man kan vara. Nej nu är det nog dags att göra något vettigare. Kanske diska. Men usch så tråkigt!
Detta är den goda toscakakan. I bakgrunden kan man se min julstjärna som fortfarande blommar!
Jag skulle hålla det hemlig, men jag kunde inte mostå frestelsen att berätta för er att jag har köpt en liten present åt Pretty Marrion:
Är den inte underbar? Jag köpte den på Le Chiens nätsajt.
Hoppas att lilla Marrion blir glad!
P.S. Doris! Jag tycker att du ska döpa henne till Princess Marrion eller Pretty Princess Marrion, hon är ju en liten prinsessa! Princess Pretty Marrion, utsökt, eller hur? D.S.
MVH
Siv

Pretty Marrion

Godeftermiddag!
Nu är mitt liv på rätt spår igen efter gårdagen. Claes-Kenneth är äntligen här och han ligger och gossar här vid min sida. Hans feber har gått ned och jag funderar på att ta en kort liten kvällsprommenad ikväll. Men får däremot se hur det blir med den saken eftersom jag inte vill att han ska överanstränga sig.
Angående rubriken ovan så har jag(äntligen) avslutat min diet. Jag insåg att jag vill leva med livets alla frästelser och att jag tänker njuta av allt sådant. Mat är nämligen något av det bästa jag vet. Och påtal om mat så funderar jag på vad jag ska äta ikväll. Antingen blir det "Doris man tager vad man haver gryta" då jag(precis som det står) tar vad man har och gör en gryta av det. Det är så mumsigt för man kan slänga i lite vad som helst. Det blir alltid gott och alltid en ny smak. Eller så funderar jag på att göra leverbiff. Om sanningen ska fram är det näst intill min favoritmat. De flesta gillar det inte, men jag har nämligen växt upp med den så för mig för det mig bakåt till massor med minnen.
Snart så ska min lilla ängel komma. Jag funderar på att köpa henne en riktigt fin hundkorg. En riktigt tjejig ska det vara. Förresten så har jag bestämt namn. Eftersom Siv gillade Pretty Marrion så blir det så hon får heta. Jag måste säga att det var ett av mina favoritnamn också!
Denna bild tycker jag är så rolig. Skulle det inte vara fantastiskt kul att köpa en sådan åt Pretty Marrion?
Eller kanske någon sådan här "kunglig" säng som finns åt hundar:
Lille Classe har redan något liknande denna:
Så han får då inte bli avundsjuk på lilla Pretty Marrion. Dessutom måste man unna sin lillasyster lite lyx nu när hon ska bli ny i familjen.
MVH
Doris

Sovdags

Hej och godkväll alla!
Min dag idag har inte varit den bästa. Jag missade min buss i morse vilket gjorde att jag kom sent till jobbet. Väl där spelade det ingen större roll så då tänkte jag, "Man ska inte gråta över spilld mjölk" så jag bet ihop. Men dagen tänkte inte bli bättre. Det fanns inget socker till kaffet och nu tänker ni att det inte är hela världen, naturligtvis inte. Men det är ju så att jag absolut avskyr kaffe utan socker. Om jag inte dricker kaffe så blir jag en grinig tant. Till råga på allt så har Claes-Kenneth fått en liten förkylding sa Siv. Han sov nämligen till åtta i morse vilken han aldrig gör och Siv anade att han hade fått feber. Så för säkerhets skull så ska han stanna hos henne tills imorgon.
Så här sitter jag som en grinig tant utan min fina lilla Classe.
Så för att min kväll ska bli morgon ska jag krypa till kojs och imorgon ska jag vakna med ett leende på läpparna. Ta bilen till jobbet, för säkerhets skull ta med socker och hämta Claes-Kenneth efter jobbet. 
Så som jag brukar säga "Var dag är ej densamma, därav vissa dagar blir lite mörkare än andra". Ett ordspråk jag skrev förr i tiden vilket jag tycker passar än idag.
Jag ber om ursäkt för ett så kallat "Neggativt inlägg", som sagt: imorgon blir det nya tag.
Hoppas eran dag var bättre än min!
Denna bild fick mig på bättre humör.
Tusen kramar mina underbara läsare.
MVH Doris

En underbar kväll

Hej!
Jag och Kurt (och Doris förstås) hade det verkligen supertrevligt igår. Kurt och jag dansade som om vi var de enda levande varelserna på denna jord. Han är en riktig dansare, den där Kurt! Han var så stilig med frack och allt. Håret hade han finkammat och mustaschen var trimmad. Han luktade himmelskt, som fransk parfym med en maskulin betoning. Jag har fallit som en fura för honom, jag ville bara att ni skulle veta det.
Detta är tavlan som Kurt gav mig. Den är bara så underbar. Påminner mig så mycket om hunden jag hade som barn, taxen Elof. Jag saknar honom än idsg. Tack så väldigt mycket käre Kurt!
Må Gud vara med er vart ni än går,
Siv

Dans

Hej hallå!
Nu ska jag åka och hämta Siv. Jag har haft fullt upp hela dagen, därav dålig bloggning.
Just nu är det lite jäktigt så jag lägger bara upp denna bild.
Säger, hej och hejdå. Och sen att ni gärna håller tummarna för Siv som kommer träffa Kurt för tredje gången nu ikväll. Tredje gången gilt eller hur är det man säger?
Nämen nu väntar Siv på mig. Huvaligen vad jag är dålig på att vara i god tid. Jag ska vara hos Siv om en kvart och trots att det bara tar fem minuter att köra så känner jag att jag vill vara i god tid!
MVH
Doris

Min dejt

Godkväll allihopa!

Min dag började klockan 08.23, en riktig sovmorgon, må jag säga. Frukosten bestod av havregrynsgröt med hemgjort hjortronsylt och mjölk. En riktig höjdare. Claes-Kenneth fick frukost på sängen, vilket han brukar få varje lördag hos mig. Hans frukost bestod av rester från gårdagens kalops och en bit leverpastej. Det blev mycket uppskattat! Vid 11 gjorde jag mig i ordning inför träffen med Kurt. Jag drog på mig denna klänning sm jag köpte för ett antal år sedan i Danmark.



Nå, vad tycks? Jag tog förstås en kofta över och ett par strumpbyxor på benen. Dessa skor hade jag på mig:



Ja, rutiga strumpbyxor blev det. Jag är en person som gillar att exprimentera med färger och mönster.

Nu undrar ni säkert hur dejten gick, rubriken heter ju "Min dejt" och därför ska jag som utlovat dela med mig av min upplevelse. Jag for iväg till Åhlens nervös som en jag vet inte vad i hoppet om att Kurt skulle dyka upp. Han steg in i resturangen exakt 12.30, som avtalat. Jag gillar punktliga män, så det hela började väldigt bra. När vi skulle sätta oss drog han ut min stol. En riktig gentleman, det är han. Lunchen bestod av torsk och potatis med dillsås. Riktigt gott faktiskt. Kurt och jag hade det så trevligt. Han brättade om sina intressen och nämnde bland annat att han också är en hundälskare. Han har en fyraåårig pomeranian vid namn Gudrun. Jag blev överlycklig när jag hörde detta, jag har alltid önskat mig en hundälskande man. Jag hoppas att jag och Claes-Kenneth snart får träffa lilla Gudrun. Jag kan samman fatta dejten som väldigt lyckad. Jag och Kurt bestämde att vi skulle träffas på en fika igen snart. Jag börjar faktiskt känna lite pirr i magen. Milda matilda, jag tror att jag är kär!

MVH

Siv


Hallåj!

Tjoho alla!
Såg att Siv äntligen fått tummen ur att skriva sig ett inlägg. Bra jobbat. Dock är hon inte lika insatt i detta bloggande som jag är(jag känner mig lite stolt över detta faktum). Så hon hade inte lyckats ladda upp en bild. Nu har jag fått det gjort och detta var bilden Siv ville få med:
Riktigt fina blommor och jag måste nästa paxa att få läsa boken efter dig Siv. Den verkar förträffligt bra.
Annars så händer här ingenting speciellt. Jag har försökt hitta kläder idag till dansen imorgon. Dock blev det lite knepigare än väntat...
Funderar på någonting i stil med denna:
Tjaa, jag vet inte riktigt... några tips?
MVH
Doris

Hej på er!

Jag har av personliga skäl tyvärr inte skriva de två senastega dagrna. Men man ska inte gråta över spilld mjölk inte! Jag kan gladeligen meddela att jag och Claes-Kenneth mår prima. Claes.Kenneth är en ren fröjd. Han är sannerligen inget problembarn, om nu ska uttrycka det så. Flera timlånga promenader uti det ytterst vackra vinterlandskapet. De små benen hans går som små paddlar och öronen svänger som propellrar. Jösses vad mysigt det har varit. Jag kan också tala om för er att Claes-Kenneth verkligen älskade Doris dikt. När jag läste upp den för honom somnade han av lycka! Kors i taket vilken liten poet till hund vi har fått!. Andra saker som jag har haft för mig här i min ensamhet är att sköta mina blommor. Jag har tre pelagoner, en fredsgrönska, en juvelorkidé och ett stort antal andra gröna skönheter. Pelargonerna har verligen artat sig fint på sistone. De är min absoluta favoritblomma. Jag har nyss köpt en bok som heter "Tankar om pelargoner" skriven av Lasse Anrell. Rekommenderas starkt till er pelargonfantaster där ute. Jag tänkte lägga upp en bild på boken, men det blev något krångel. Jag får be Doris hjälpa mig till nästa gång. I övrigt ser jag framemot imorgon då jag och den käre Kurt ska äta på Åhlens lunchresturang. Det ska bli roligt! Jag återkommer om hur det gick.

Trevlig Helg! Siv

En fin bild

Hej i stugan!
Hittade denna bild då jag var inne och sökte på fina hundar på www.google.se.
Den tycker jag liknar mig till vänster och Siv till höger. Jag kan inte direkt fråga vad ni tycker men det tycker jag.
Nu ska jag äta mina negerbollar tillsammans med en kopp kaffe.
Hoppas att ni har det jätte bra. Ta hand om varandra. Var snälla. Respektera alltid alla. Och det viktigaste: Uppskatta livet som vår Gud har gett oss i gåva från ovan.



MVH
Doris

Chokladbollar!

Hej alla!

Jag ska bara snabbt säga att jag har bakat negerbollar.
Någe mer hinner jag inte säga.
MVH
Doris


Claes-Kenneth

En tår nerför min kind falla
Jag känner dina tassar så kalla
En kall vind från närmsta hamn
Får mig att ta dig i min famn
Där kan du tryckt vila
Tills solens strålar börjar strila
Då sommaren hit når
Släpper jag dig för i år
För att på en äng dig se
Dansa och låta lyckan ske
Sen följde jag dig med
Trots att mina ben led
Tillsammans hade vi det gott bara
Du och jag ska det vara
Fast Siv får följa oss gärna
För du är vår stjärna

Nu är sommaren äntligen här
Du är den jag håller kär
Tillsammans når vi till en lycka
Det får mina läppar att rycka
Du är då min ända älskling
Mitt ändaste favoritting
Med dig kan jag sväva
Och våran kärlek jag samman vävar

Denna skrev jag nyligen till Claes-Kenneth. Nåja, inte det bästa jag skrivit. Men det får duga för kvällen.
Jag har sett antikdeckarna och nu ska jag(äntligen må jag säga) krypa i kojs.
MVH
Doris

Doris svarar

Hej hallå alla!
Det händer lite då och då att jag och Siv får någon kommentar här på bloggen. Detta uppskattar vi verkligen! Då vi får en fråga så brukar vi svara i samma kommentarsfält som den är ställd i. För enklighetens skull.
Men här om dagen såg jag något. Jag brukar nämligen vara inne på olika bloggar jag finner vägen till för att lära mig vad man kan blogga om och vad man kan använda för "coola" uttryck för att inte låta som en tant jämt och ständigt. Då såg jag att man kan svara på någon speciell kommentar i ett inlägg. Så det är vad jag tänker göra nu. Jag såg även en annan rolig idé som jag tänker ringa och prata med Siv om vi ska göra. Om hon gillar idén så kommer det att komma upp inom kort.
Av Lillemor
Som skrev så här:
Vilken trevlig blogg detta är. Har följt den en tid men detta är den första kommentar jag gör (jag är inte så van vid sådana här sociala media eller vad det heter). Jag känner så igen mig i din kväll. Även jag bläddrade igenom Vi i villa. Trevlig tidning, men en förfärlig massa annonser. Även jag såg på Österlenska trädgårdar för att få inspiration till sommarens arbete i trädgården. Jag funderar på att anlägga en rosenhäck. Vad tycker Siv och Doris att man ska ha för sorts rosor i en häck? Rosa? Vresros? Gotlands guld?

Mitt Svar:
Hej Lillemor!
Tsck och återigen tack. Varje gång någon lägger en komplimang om vår blogg blir jag varm i hjärtat och ett leende sprids på mina läppar.
Jag håller med till hundra procent. Förfärligt vad man ska förstöra bra tidningar med massa reklam.
Hej Lillemor!
Tack och återigen tack. Varje gång någon lägger en snäll komplimang om vår blogg blir jag varm i hjärtat och ett leende sprids på mina läppar.
Jag håller med till hundra procent. Förfärligt vad man ska förstöra bra tidningar med en massa reklam. Dock kan det vara bra i vissa lägen då man är i ett så kallat(eller som jag brukar kalla det) "Köphumör".
Angående trädgårdar och rosenbuskar. Jag tycker absolut att du ska skaffa dig en rosenhäck. Däremot tipsar jag inte om Vresros. Dem ger ett lite för alldagligt utryck enligt min åsikt. Rosa rosor är väldigt fina. Gotlands guld har jag däremot aldrig hört om. Kan det bero på att jag inte är så insatt i rosor eller är det en sälsynt art?
Jag tipsar om Austinrosor, New Dawn eller Louis Bugnet. Den sistnämnda är inte den finaste av dom men däremot är den väldigt lättskött och blomstrar väldigt länge.
Hoppas detta hjälpte dig på traven.
MVH
Doris

Min kväll

Hejhallå!
Tänkte vara duktig och för en gångs skull lägga upp egna knäppta bilder. Vad säger ni om det?
Såhär har min kväll sett ut:
Jag har läst denna härliga tidningen.
Jag har städat. Däremot använde jag inte denna så mycket, men tyckte att den var charmig och kunde stå för bilden.
Diskat har jag också. Vad duktig du är Doris!
Jag har sett på TV och gjort Sudoku.
Jag tipsar starkt om detta. Ädelost med Päronsmak med en liten klick Sambal Oelek och mariekex. Rena rama himlen om ni frågar mig.
Sedan lite kaffe kryddat med en härlig stämning med tända ljus.
I detta fall skulle jag kunna frågat: Kunde kvällen ha blivit mycket bättre? Men det ska jag inte för kvällen skulle ha varit så mycket bättre om min lille Classe var här. Jag saknar honom. Men sedan faller poletten för mig och jag inser vilken lycka han ger till Siv. Detta får mig gång på gång att undstå en vecka till utan hans närhet.
Ett klokt ordspråk "Du vill hava lycka, med desto mer giva". Så känner jag.
Nu klockan åtta så ska jag se Österländska trädgårdar och möjligen finna ispiration till min trädgård i sommar.
Till er säger jag, ha en fortsatt trevlig kväll.
MVH
Doris

Äntligen!

Nu är min lilla ängel äntligen här! Mitt hjärta håller på att spricka av lycka! Claes-Kenneth är så väldans underbar. När vi hade syjunta hos Agneta igår kom Doris dit med honom. Han blev så uppspelt av att se mig och hoppade upp i min famn och pussade mig. Fast jag tror nog att jag blev ännu gladare. Efter syjuntan gick vi en lång, härlig promenad. Nu ser jag fram emot en härlig vecka full av långa turer i skogen och mys framför tv:n med Claes-Kenneth. Claes-Kenneth kommer säkert att bli jätteglad när han får träffa sin nya syster. Fina namn Doris, jag har två favoriter, Rapunzel och Pretty Marion. Men själv tycker jag att man namnet får en finare klang om man uttalar Pretty också. Dubbelnamn ger dubbel lycka!


Ännu en bild på en underbar liten mops.
Källa: Google.se

MVH
Siv

Gris?

Hejsan!
Idag har jag haft en mysig dag. Dock min sista dag tillsammans med Claes-Kenneth eftersom han ska till Siv ikväll. Hjärtskärande...
Idag läste jag något underligt. Att man kan ha minigrisar inomhus. Är det något som hela världen visste om utom jag? Jag skulle däremot vilja ha en spådan här innomhus:
En sådan kanske jag skulle ta och sy till lille Classe. Eller vad tycker ni?
En sådan kanske man också skulle vilja ha. Milda makter vad söt!
MVH
Doris

Godkväll!

Hej och godkväll!
Jag ska börja med att säga: Tack för en trevlig kväll igår, Siv. Och vilket kap du fick, om du förstår vad jag menar.
Sen så ska jag berätta något helt annat. Jag har nämligen haft en liten hemlighet här på bloggen. Kan ni tro det? Doris håller hemligheter? Nämen huvvaligen, sådan är inte jag. Men nu har jag, mot min vilja måste jag medge, gjort det(trots många om och men). Men nu kan jag inte hålla mig längre.
Jag måste börja med att säga: Jag älskar Claes-Kenneth med hela mitt hjärta. Detta gör jag inte för att hans kärlek inte räcker.
Sen så ska jag säga: Jag ska skaffa en till hund! Och denna gången en som bara är min egna. Lille Classe kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Men mitt hjärta för hundar är så stort och får plats för så många fler.
Anledningen till att jag säger detta idag är att idag har jag besökt kullen. Dem är 7 veckor gamla och verkligen hur fina som helst! När de är cirka tio veckor är de redo att lämna mamman och då kommer jag äntligen att ha en liten fluffig valp springande omkring här. Hörde du Claes-Kenneth? Du ska få en syster! Jajemen, det är en tjej. Jag har funderat på namn och kommit fram till några olika som jag funderar över.
-Ros-Marie(jag gillar nämligen dubbelnamn)
-Angel(Ängel på Engelska)
-Amazing Grace(då är det inte meningen att man uttalar Amazing, bara ibland)
-Kristinah
-Ethel
-Everlasting(det betycer att något håller föralltid)
-Pretty Marrion(man uttalar bara Pretty(Vacker/Fin) ibland)
-Rapunzel

Vad tycker ni? Är dom inte fina, speciella och charmiga på sitt egna lilla vis? Skriv gärna vad jag ska välja.
Sist men inte minst. Det ni alla väntat på. Vilken ras blir det? Här nedan är en bild(tagen från google.se) på en liten ängel som ser ut som min blivande hund och Claes lillasyster:
Detta är när den är valp.
När den är äldre kan den få sådant hår som hunden till höger(Därav namnet Rapunzel).
Nå vad tycker ni? Tänk att få fläta massa olika frissyrer i ett sådant hår och sätta in små tofsar.
Sist så hittade jag en urgullig bild på en mops i en bytta.
MVH
Doris

En trevlig överraskning

Godkväll gott folk!

Igår skrev jag tyvärr ingenting, jag var så nervös inför dasen. Hela dagen satt jag funderade hur det skulle vara. Jag började tvivla på mig själv. Är jag verkligen en bra dansare? Men jag behövde lita på Guds ord och stålsatte mig att allt skulle bli bra. Efter middagen, som bestod av potatis och kålsoppa drog jag på mig den grönblommiga klänningen som ni läsare röstat fram. Klockan halv sju kom Doris och hämtade upp mig. Sedan var det dags att börja svänga runt. Och jag kan säga att jag verkligen inte ångrar mitt beslut. Jag kanske inte var den bästa dansaren där, men nog hade jag allt lite krut i mig, eller hur Doris? Gud måste ha besvarat mina böner, för jag träffade nämligen en mycket stilig man där. Han bjöd upp mig och presenterade sig som Kurt. Och kors i taket - Kurt sade att jag hade en mycket vacker klänning! Tack kära läsare för detta, det var ju er förstjänst. Jag och Kurt hade det mycket trevligt hela kvällen och bestämde att vi skulle ses igen på en så kallad dejt. Kors i taket vad jag är lycklig nu. Kanske får jag mig en karl trots allt. Jag känner mig som en ungdom igen! Imorgon är det äntligen tisdag, vilket betyder syjunta, vilket betyder... Ja, ni gissade nog rätt. Claes-Kenneth kommer till mig!

MVH
Siv


Söndag

Hejsan alla underbara!
Jag passar på att blogga medan mitt hår torkar. Sedan måste jag rusa iväg och hämta Siv till dansen ikväll. Det känns verkligen hur roligt som helst att Siv ska prova på det här med dans, tycker inte ni det?
Detta är något jag vill inköpa mig inom en snar framtid. Jag kan se inför mina ögonlock hur jag har på mig den en fin sommardag ute i min trädgård. Vad tycker ni? Är 149 kr värt det? Jag tror nog det.
Idag(mot mina principer) provade jag på att baka en chokladkaka. Jag ska nämligen vara nyttig, men eftersom jag ändå ska iväg på dans så passade jag på.
Jag tycker jag lyckades knäppa riktigt fina bilder.
Vad tycker ni?
MVH
Doris

Blombilder

Hallå i stugan!
Jag har fullt upp för tillfället så jag hinner bara blogga en snabbis.
Jag var i Egypten förra året tillsammans med Agda. Vi hade det väldigt trevligt, dock saknade jag min älskade Claes-Kenneth.
Här är några trevliga blombilder som jag passade på att fota.
Fina va? Skicka gärna en kommentar ifall ni gillade dem.
MVH
Doris

Äntligen helg!

Nu är det äntligen helg igen, kära läsare!

Det känns väldigt befriande att kunna dricka en kopp kaffe i lugn ooch ro utan att behöva tänka på jobbet. Dock är helgerna med Claes-Kenneth förstås de bästa. Jag ska försöka att inte tänka alltför mycket på honom nu, jag blir bara så nedstämd. Då så. Helg är det och mina planer för idag är:

1. Ta en lång promenad i detta härliga vinterväder.
2. Dricka en kopp kaffe och kanske unna mig en godsak måntro?
3. Laga lunch. Förmodligen blir det raggmunkar med knaperstekt bacon. Mums!
4. Ringa Doris om dansen och fråga hur Claes-Kenneth mår. 
5. Städa huset (Det gör jag varje lördag).
6. Handla middagsingredienser på affären.
7. Laga middag. En favorit i repris, dillgryta med potatis.
8. Slappna av framför ett episod av "Stjärnorna på slottet" med ett glas alkohofritt vin.

Så ser min dag (förmodligen) ut. Jag kan knappt bärga mig tills söndag och tisdag. På söndag ska jag göra min debut som dansare och på tisdag är det syjunta och då får jag träffa Claes-Kenneth! Åh vad kul det ska bli.

Tills dess önskar jag er en trevlig helg,
Siv

Förresten, ni kanske vill ha en bild? Det kan jag väl bjuda på. Det här är några tjocksockar som jag håller på att sticka:



Hejdå!



Soffor?

Hej och godkväll!
Min dag har varit underbar. Det är alla mina dagar tillsammans med Claes-Kenneth.
Jag har kollat på möbler idag på blocket, jag behöver nämligen ny soffa. Då hittade jag dessa:
Soffgrupp Bröderna Andersson
Är de inte fina? Det tycker jag! Soffan kostar 5 000 och man får fåtöljerna på köpet, vilket kap om ni frågar mig.
Nu ska jag återgå till att sticka och dricka kaffe.

MVH
Doris

Godnatt!

Hej och godkväll alla!
Jag tänkte bara snabbt säga godnattoch visa er en munsbit, sen så ska jag och Claes-Kenneth hoppa i kojs.
Eftersom jag har varit väldigt hurtig och promenerat med lille Classe så mycket i veckan så unnade jag mig lite sockerkaksspecial som jag kallar "Doris tårta utan grädde".
Anledningen till att jag kallar den för det är för det andledningen: Detta är nästan precis som en tårta, bara det faktum att den inte besitter någon grädde! Ser den inte mumsig ut? Hemligheten bakom denna är att göra en helt vanlig sockerkaka. Sedan gör man lite marsan-eller vanilj-kräm, smetar på det mellan två bitar. Sedan tilläger lite sylt(helst min hemmagjorda!) och Voíla! Jag kan garantera er att ni inte blir besvikna.
Godnattkramar
Doris med Claes-Kenneth
P.S. Kolla in min fina julduk!D.S

Saknar Claes-Kenneth

Hej på er!

Jag har inte så mycket att skriva om, men jag måste bara få uttrycka min sorg. Jag saknar Claes-Kenneth så väldigt mycket! Jag saknar att promenera med honom, jag saknar att gosa in mig i hans mjuka pläs, jag saknar att bada honom och jag saknar att bara titta på honom. Jag saknar allt som har med Claes-kenneth att göra, till och med att plocka upp hans små korvar! Ja, hundälskare där ute, ni förstår väl vad jag menar? Veckorna han är hos Doris känner jag mig nästintill deprimerad. Han är som mitt barn och jag älskar honom mer än jag älskade mina föräldrar. Jag längtar så mycket tills tisdag då jag får träffa min hjärtegosse igen. Jag älskar när han hoppar upp och försöker pussa mig. Tisdagar är verkligen den bästa dagen i veckan. Jag planerar att köpa en liten överraskning åt min gulleplutt. Är inte denna hundväska helt underbar? och i leopardmönster också! Den blir bra att ha Claes-Kenneth i när hans små ben blir trötta :-). Jag hittade den på Grand-prix.se och den kostar 1249 kr. Ett riktigt kap, det må jag säga!



Här får ni också en söt bild på mitt hjärtegull:



Är han inte helt OEMOTSTÅNDLIG? På denna bild är han blott 10 veckor gammal och alldeles pytteliten! Åh vad fin han är, vårt lilla änglabran.

Nu får ni ha en trevlig torsdagkväll. Snart är det Anitkrundan, det ska jag se.

MVH
Siv



Danskläder?

Hejhallå alla underbara!
Ursäkta att jag inte har bloggat idag. Det har nämligen varit fullspäckat på jobbet då både det ena och det andra skulle göras. Vem passar inte bättre till sådant än en Doris, om ni förstår vad jag menar!
Till dansen på söndag har jag bestämt mig, efter många om och men att ha de vänstra trots att ni verkade tycka om dom högra mest. Jag känner att dom vänstra är mer "jag" om man säger så.
Jag har också tänkt köpa denna skönheten på tradera.com. Om den hinner komma hit innan söndag så ska jag ha den på mig också. Blir inte det bra så säg.
Klicka för att stänga fönstret
Min systerson kommer i helgen och jag hade i samma veva som denna tänkt att köpa något litet åt honom på tradera. Men detta är lite besvärligt, jag menar vad köper man åt en tolvårig pojke? Då hittade jag denna:
En lampa med en bil på! Passar inte denna utmärkt till honom? Det tycker jag i alla fall!
Nu ska jag ge Claes-Kenneth ett härligt, varmt, långt och mysigt bad. Det låter väl bra?
MVH
Doris

Ursäkta mig!

Halloj små hallon!

Jag måste faktiskt be om ursäkt för att jag inte ha bloggat så mycket. Doris är ju helt paranoid, hon bloggar ju hela tiden! Jag vill inte att ni ska tro att jag inte gillar att blogga, men faktum är att jag älskar det! Ja, nu ska jag väl berätta lite om vad som har hänt idag. Jag har som vanligt haft fullt upp på jobbet och när jag kom hem var jag bara tvungen att laga denna underbara böngryta. Den är min favorit bland de vegetariska alternativen, verkligen smaskig. Därför får ni nu mitt recept på denna supermumsiga böngryta som jag faktiskt skapat själv!

Sivs Mumsiga Böngryta
4-6 portioner

1½ dl valfria bönor
1-2 gula lökar
2 paprikor
2 msk olja
1 burk krossade tomater(ca 400 g)
1 vitlöksklyfta
½ msk tomatpuré
1 tsk paprikapulver
1 grönsaksbuljongtärning
+ gott bröd

Koka bönorna om de är torkade.
Skala och hacka löken. Skölj, kärna ur och skär paprikan i mindre bitar. Fräs lök och paprika i oljan.
Tillsätt krossade tomater, pressad vitlök, tomatpuré, paprikapulver och buljong. Låt koka i 5 minuter. Blanda ner bönorna, och låt allt bli genomvarmt.

Servera med bröd!

Underbart god och passar perfekt att frysa in, däför gör jag ofta storkok. Så här ser böngrytan ut:



Nu till något helt annat. Jag har suttit och funderat här hemma och kommit på att jag vill prova dans. Ja, den klumpfotade Siv vill dansa. Kan ni tro era ögon? Detta är verkligen märkligt. Men idag när jag satt på jobbet fick jag en uppenbarelse. Självaste Gud visade mig genom tankarna att jag ska börja dansa. Kanske är detta ödet? Tänk om jag träffar min framtida man där? Nästa onsdag ska jag i alla fall följa med Doris på dans och se hur det går. Jag försöker välja mellan två stiliga klännignar, menjag är osäker på vilken jag ska välja. Vilken tror ni skulle vara mest tilldragande?
 
Nr 1:



Nr 2:



Nå, vad tycks? Dela gärna med er av era synpunkter här nedan.
Nu ska jag sätta mig och framför tv:n ett tag.

Hej svejs!
Siv

Claes-Kenneth på äventyr

Hejsan alla!
Nu så har jag just kommit hem från min och Claes-Kenneths härliga promenad, riktigt trevligt! Dock blev jag alldeles till mig i oro under några plågsamma minuter. Jag måste berätta en historia om vad lille Classe gjorde.
Vi gick en sväng i skogen och då kom vi till en glänta där det var fullt med snö. Jag tror aldrig att Claes-Kenneth har sett så mycket snö i hela sitt liv, så han blev helt till sig. Han slet sig ur sitt koppel och hoppade iväg ut i gläntan medan jag gallskrek i vild panik åt honom att återvända. Jag såg honom ingenstans, ska jag säga er. Då, inför min syn, såg jag ett par öron sticka upp. Det var det enda jag såg. De här öronen for omkring som en tätting över hela fältet och strax därpå såg jag att öronen började springa mot mig. Ut ur denna mängd med snö hoppade Claes-Kenneth ur! Han var så liten att jag bara hade sett hans öron. Jag ska säga er att trots att han var så snöig och blöt så kramade jag om honom gott och länge. Mitt hjärta hade skenat och lyckan då han äntligen kommit tillbaka sköljde över mig. Tack Gud för att du förde honom tillbaka.
På tal om något helt annat funderar jag på att göra det lite somrigare hemma hos mig nu när den kalla och mörka vintern är kring oss. Så jag täntke köpa dessa:
Vad tycks? Det är en ljusslinga i vackra blommor. Källa: Mio.se.
Snart kommer Siv hem från jobbet, då får vi hålla tummarna för att hon bloggar.
MVH
Doris

Skoval

Hallå i lingonskogen!
Min dag har spenderats på jobbet. Jag slutar tidigt varje onsdag, gud så trevligt måste jag medge. Jag ska bara blogga en snabbis sedan ska jag ta med mitt lilla hjärtegull ut på en lång och härlig promenad, äntligen!
Jag ska på dans som vanligt nu på söndag och jag har börjat fundera på vad jag ska ha på mig. Jag funderar mellan två skor som jag gillar, jag knäppte två bilder på dem:
Det blir väldigt svårt att välja mellan dessa skönheter. Jag hittade ett pogram som heter Paint, på min dator. Där hittade jag dessa figurer, En blixt och ett hjärta. Så skicka gärna iväg en kommentar om ni tycker att skorna är blixt(inte så fina) eller hjärta(fina). Skriv gärna också vilka jag ska välja!
Kram.
MVH
Doris

Hej hallå!

Hej hopp alla underbara läsare!
Såg att Siv hade skrivit ett inlägg om sig, riktigt trevligt om jag får säga det. Nu fick vi lära känna henne också!
Syjuntan ikväll var underbar som vanligt. Fick träffa Agneta som jag inte träffat så mycket på senaste tiden, hon har nämligen haft mycket för sig. Sen så fick jag Claes-Kenneth också! Mamma har saknat dig gubben! Just nu ligger han på golvet och snarkar högljut, den söta krabaten.
Siv hade också bakat något som hon kallade "Cupecakes", dom ser ut så här:
Riktigt goda, Siv! Källa: Google.se
Som vanligt brukar jag klicka omkring lite inne på mitt och Sivs konto här på blogg.se för att lära mig så mycket som möjligt. Då såg jag något som jag genast ville knäppa en bild på:
69 Underbara människor som läser våran blogg, är inte det fantastiskt!? Forstsätt så, må jag säga.
Godnatt nu alla fina läsare. Gud välsigne er!
MVH
Doris

Vem är Siv?

Godkväll ni underbara!
Som ni säkert sett så har Doris berättat lite om sig själv i ett tidigare inlägg, så jag tänkte att jag också skulle göra det. Du får ursäkta mig för rubriken Doris, men jag tyckte att den passade så bra.
Vem är jag?
Jag heter som sagt Siv och jag tänker liksom Doris behålla mitt efternamn av säkerhetsskäl. Min ålder? Ja, jag måste i alla fall motvilligt medge att jag är 20+, vilket i detta sammanhang betyder övre medelåldern. Jag har ett fullspäckat dagsjobb som just nu är väldigt hektiskt. Men jag tar förstås med Claes-Kenneth när han är hos mig. Mitt arma hjärta skulle aldrig klara av att lämna honom ensam. Jag växte upp i en liten by utanför Ångermanland och bor nu i en annan del av Sverige. Jag trivs med mitt liv och jag har allt jag någonsin kunnat önska mig, förutom möjligen en karl...
Vad jag älskar
Jag klassar mig själv som världens största modeguru, tillsammans med Doris förstås. Shopping, Claes-Kenneth och att umgås med mina väninnor är det jag älskar allra mest på denna jord. Jag är djupt troende och är så tacksam att jag fick detta liv. Men den största förälskelsen är till min lille Claes-Kenneth. Jag kan inte med ord beskriva hur fantastisk och underbar denna lilla varelse är! Promenader i gryningen, på eftermiddagen och kvällen, ja, egentligen när som helst med mitt hjärtegull är det bästa jag vet. Hela mitt liv blev ljusare när han kom in i mitt liv. Mopsar är verkligen små änglar!
Mina intressen
Förutom shopping, Claes-Kenneth och vänninorna är mina intressen att teckna, laga mat och sy. Syjuntorna är alltid så trevliga. Man får verkligen ta sig tid att slappna av och bara njuta av livet tisdagskvällar som denna. Fikat, som jag ofta bakar, är som bäst i goda väninnors sällskap (och Claes-Kenneth). Tack för ikväll tjejor! Det var en lyckad kväll, som alltid. Men jag måste tillkännage att udda veckor på syjuntan inte är mina favoriter, eftersom det är då jag måste lämna ifrån mig lille Claes-Kenneth till Doris! Det är hjärteskärande, men samtidigt så fylls jag av skär ren lycka när jag ser dem tillsammans. Jag längtar redan efter honom. Doris, du får pussa den lilla nosen från mamma Siv.
Ja, nu har jag väl sagt mitt för ikväll. Om ni undrar något är tar jag gärna emot era frågor och lovar att besvara dem på bästa möjliga sätt.
MVH
Siv
Här får ni en vacker bild på en mops:
Denna lilla skönhet är dessvärre inte Claes-Kenneth, men jag hade ingen ny blid på honom.
Källa: Google.se

Teknologi

Goddag allesamman!
Har ni haft en bra dag? Det har jag! Jobbet gick prima och jag kan knappt bärga mig tills jag får träffa Claes-Kennth ikväll.
Något som de flesta äldre har problem med(inte alla må jag säga) är tekniken nu för tiden. Siv har inga problem med att hänga med, men det har däremot jag. Det är så himla svårt med alla olika TV-apparater med alla olika fjärrkontroller med alla olika knappar, är det någon som känner igen sig? Jag blir väldigt fascinerad av ungdomar och vuxna som kan sådant som jag är så långt ifrån att förstå. Sedan är det så fascinerande med hur saker skickas över internet och datorer. Att en bild kan vara på ena sidan världen i en dator till en början och sedan färdas så att alla i hela världen kan se den, är inte detta fantastiskt? Det tycker jag. Och jag försöker verkligen lära mig.
Anledningen att jag tar upp detta är att jag funderar på att byta upp min mobil. Just nu har jag en gammal Nokia, som fungerar riktigt bra faktiskt. Men jag känner att jag skulle behöva något nytt. Jag söker efter något som inte är för komplicerat och har stora knappar, men samtidigt något som jag kan jobba med och utvekla min kunskap inom teknologi. Har ni några tips?
Den här mobilen funderar jag på. Jag gillar den gröna färgen och de stora knapparna. Sen så tycker jag att det är väldigt häftigt att den går att fälla upp och fälla ihop!
Det här är min nuvarande mobil. Jag tog en bild på den alldeles nyss och la till en fin blomma också för att bilden skulle bli lite finare! Blomman är köpt då jag va i Kina tillsammans med Ursula.
MVH
Doris

Claes-Kenneth

Halloj!

Min kväll har spenderats framför min TV då jag har sett Idrottsgalan. Rolf-Göran vann Jerringpriset, grattis till honom. Jag skickade faktiskt själv iväg en röst åt honom eftersom han har varit en tapper krigare och han är en sådan charmknutte!
Imorgon är det syjunta(äntligen må jag säga). Då ska Claes-Kenneth komma hit. Då ska han och jag göra ett och annat ska jag säga er, blandannat ta långa promenader. Men sen ska jag också ta med honom till djuraffären för att se vilka kläder han kan tyckas gilla. Det är ju så gulligt med hundar i kläder, ännu gulligare då hundarna är mopsar och heter Claes-Kenneth, om ni förstår vad jag menar.
Någonting som jag älskar med mopsar är deras fantastiska hundögon. Sådan djup och glöd dem består av. Kolla in ögonen på bilden nedan:
Är dom inte makalösa? Man bara förundras av dess djuphet. Dessvärre är det inte Claes-Kenneth. Jag har så få bilder på honom, men fler kommer tas inom snar framtid.
MVH
Doris
P.S. Klokt av Siv att skriva ett sådant bra inlägg. Som jag sa till henne: "Det var ett ord i rättans tid!". Vi anklagar däremot inte er, våra kära bloggläsare, till något sådant. Det behövde bara bli sagt.D.S.

Protest!

Hallå där borta!
Nu tänker jag inte skriva något särskilt trevlig inlägg, men jag anser att detta är något som BÖR tas upp oftare. Jag pratar om svordomar. Det gör ont i hela själen av att ens behöva skriva det ordet. Varför svär ungdomarna och för all del, vuxna människor så mycket nu för tiden? Idag på jobbet var det minst två personer som SVOR när de passerade förbi mig. Hur tänker dessa människor egentligen? Guds folks är inte här för att svära och smutskasta sin Gud! När jag redan var alldeles uppjagad av detta faktum på väg hem från jobbet, hörde jag några ytterst orespektingivande ungdomar på si sådär 16 år svära de mest hiskeliga orden man kan komma på. De skrek KÖNSORD(!) till varandra och andra förfärligt hemska saker. Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om någonting så fruktansvärt. Att svära är en av det största synderna man kan begå som människa enligt mig. Det är som att spotta Gud i ansiktet. Jag kan dock medge att jag aldrig i mitt liv någonsin ens tänkt tanken på att svära. Så nu ber jag er, kära bloggläsare, att ni en gång för alla slänger ut de hemska svordomarna i era liv. Detta skulle göra samhället så mycket bättre, ni anar bara inte.
Tack på förhand,
Siv

Vem är Doris?

Hallå i stugan!
En fråga som ni läsare förmodligen ställer er själva nu är väl, "Vem är Doris egentligen? Vems blogg är det jag läser?". För att vi alla ska bli lite närmre och ni ska få chansen att lära känna mig så ska jag skriva om just det,
Vem är jag?

Jag heter Doris(Efternamnet behåller jag, av säkerhetsskäl). Jag är lite över medelåldern men djupare än så måste vi nog inte gå in på det, om ni förstår vad jag menar. En kvinnas ålder är hennes djupaste hemlighet, eller hur är det dem säger? Jag jobbar under dagarna, vars jag jobbar behåller jag även för mig själv, men jag kan säga att jag inte kan vänta på att få min pension så att jag och Siv kan ta bilen och lille Claes-Kenneth och åka vart vi än vill.
Vad jag älskar
Jag älskar långa promenader på morgonkvisten, gärna tillsammans med min och Sivs älskade hund, du tänkte nog rätt, Claes-Kenneth. Han är en väldigt stor del av mitt liv. Han är en mops(den finaste hundrasen i hela vida världen må jag säga). Jag älskar att umgås med mina väninnor, vilket jag gör varje tisdag då vi har syjunta. Det är också då jag och Siv brukar ge över Claes-Kenneth, eftersom det är garanterat att vi träffas då. Under syjuntan brukar vi mest ägna tiden åt att prata(om allt och inget). Vi brukar äta kakor, dricka kaffe och byta böcker och naturligtvis så stickar vi eller syr vi vissa gånger också. Detta är något jag varje vecka ser framemot med ett leende på läpparna. Jag har även en stor trädgård som jag älskar att ta hand om under sommaren planterar jag alla möjliga undersköna blommor.
Mina intressen
Jag har dessvärre inga många intressen, däremot brinner jag för mode. Att klicka omkring på olika hemsidor och plundra deras sortiment på damkläder är så himla roligt tycker jag! Jag tror också att jag håller på att utveckla ett nytt sorts intresse, nämligen att blogga.
Att berätta om mitt liv skulle jag kunna göra i evigheter, därför avrundar jag här med det viktigaste sagt. Om ni har några frågor om mig så skulle jag gladeligen besvara dom om ni skickar iväg en kommentar i kommentarsfältet nedanför inlägget i högra hörnet.
En vacker orkide(Källa: Google.se).
MVH
Doris

En dag på stan

Kära underbara bloggläsare!
Idag tillbringades min dag ute på stan med mina trevliga vänninor Agneta, Ursula och Regina. Vi for fram som modegurur genom hela centrum och skådade alla vrår i klädaffärerna. Folk måste ha trott att vi var helt paranoida! Vi var bland annat inne på Ullapopken, en helt underbar klädaffär om ni frågar mig. Jag hade turen att hitta denna undersköna blus:
Ett riktigt fynd, den kostade ynka 299 kronor! Regina hittade en jättefin klänning. Rekommenderar denna affär starkt. När jag, Claes-Kenneth och mina väninnor sedan knallade iväg till Thornbergs modehus träffade vi underligt nog Doris och Agda! Vilken trevlig överraskning! Vi tog en fika och Claes-Kenneth blev verkligen överlycklig när han såg Doris. Om jag hade talat hundspråket tror jag att han hade sagt: " Åh, mamma Doris, vad jag har längtat efter dig!". Ja, jisses vad vild han blev, men nog om det. Vi sitter nu utmattade här hemma efter en lång men förträffligt rolig dag på stan. Jag tog just en blid på lille Claes-Kenneth och han ska då alltid överraska mig med sina grimarser :-). Se vad duktig jag är, till och med en "gammal tant" som jag kan skriva glada gubbar!
Visst är vår lilla älskling helt underbar? Han är så vacker att jag bara smälter varje gång jag ser honom!
Ja, nu får det väl räck med blogggandet för i dag, men jag måste medge att det här med att blogga är verkligen en kul hobby.
Jag önskar er alla bloggläsare en fortsatt trevlig söndag,
Siv

Hej igen!

Hej igen guds barn!
Det här med blogg tycker jag är så roligt. Så jag kan inte undgå mig från att skriva ett till inlägg med detsamma.
Hittade nämligen fyra saker jag verkligen skulle vilja köpa mig.
Nummer 1. En underbart fin handväska med en mops på, väldigt lik Claes-Kenneth faktiskt.
Nummer 2. En kopp med en bild på en mops. Skulle inte den vara mysig att dricka kaffe ur?
Nummer 3. En musmatta att ha till min dator. Denna bilden får mig rent att smälta innombords, gud bevare alla mopsar.
Nummer 4. Denna tröja kan jag ha på mig när Claes-Kenneth är hos Siv, då tror jag att jag skulle må bättre i själen.
Allt för mig i detta inlägg. Får se om jag kan hålla mig från att skriva ett till innan jag åker iväg på dans ikväll eller inte. Troligast kommer jag nog inte kunna hålla mig! Att jag inte börjat med något sådant roligt tidigare, nej men huvvaligen här kan jag inte sitta hela dagen. Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och börja städa tills Claes-Kenneth kommer på tisdag.
MVH
Doris

Min dag

Hej allesammans!
Dagen har spenderats med min väninna Agda. Vi tog en prommenad till Thornbergs modehus för att ta oss en titt på något lämpligt  att ha på dansen ikväll. Dessvärre fann jag inget, men Agda hittade en superhärlig tunika måste jag säga. När vi väl var där träffade vi Siv och hennes väninnor som gjorde oss sällskap till fika, något helt oplanerat men helmysigt. Det blev en lagom dagsutflykt i trevligt sällskap. Dagen får 8/10 tummar från mig.
Angående dansen ikväll så köpte jag denna blus förra veckan:
Blus
Så den tänkte jag ha på mig under kvällen. Denna blusen tycker jag skarpt om. Hoppas männen gillar den också, om ni förstår vad jag menar.
Funderade även på ett par nya vinterskor. Bilderna ovan är skor mitt intresse fallit för. Jag tycker nämligen lurvigt och blommigt är sådant som passar mig. Dem i mitten är mest lockande, men dem längst till vänster skulle passa bra med min blus. Jag älskar lurvigt också. Detta blir en svår nöt att knäcka. Vad är er åsikt om ämnet?
Källor:
http://www.bonprix.se/kategori/dam-xxl-stora-storlekar-blusar/
http://www.ellos.se/dv/1-Skor-Stovlar/Shoesbyellos/_/N-f7xZ1z127uvZ1z141xe?Nr=322036
http://www.ellos.se/dv/1-Skor-Boots-kangor/Duffy/_/N-f7qZ1z13zwcZ1z141xe?Nr=300727
http://www.ellos.se/dv/1-Skor-Boots-kangor/Sorel/_/N-f7qZ1z13zxmZ1z141xe?Nr=317531
MVH
Doris

Näst intill måste

Hallå i stugan!

Min tanke var inte att blogga mer ikväll men när jag väl satt mig vid datorn så hittade jag några underbart söta mopsböcker som påminner så mycket om min lilla Claes-Kenneth, så jag är bara tvungen att visa dem innan jag slår av datorn för kvällen.
Det är näst intill ett måste att köpa dem. Bara att ha dem i bokhyllan vore så mysigt tycker jag. Böckerna är såklart för småbarn, men om man älskar mopsar så kan man köpa näst intill vad som helst som hör med dem att göra. Håller ni inte med? Och dra på trissor vad billiga dem var, endast 50 KR per styck. Rena rama kapet om ni frågar mig!
MVH
Doris
P.S. Vilka fina skor Siv. Dem tycker jag vi köper ihop. D.S.

Värmande för tassarna

Hej allesammans!
Som ni kanske såg la Doris upp en bild på några hundoveraller, verkligt fina måste jag säga! Claes-Kenneth kommer nog att bli jätteglad. Jag har kollat upp några vinterskor till vår lille bushund. Rosa såklart!

 

De ska nog komma att behövas nu när snön äntligen fallit. Min lilla älskling sitter i mitt knä och vi har just varit ute på en uppfriskande kvällspromenad. Claes-Kenneth längtar verkligen efter mamma Doris! Ser fram emot morgondagen då stan med mina trevliga väninnor väntar!
God natt kära bloggläsare!
Siv och Claes-Kenneth

Overall

Hejsan alla!
Vilken fantastisk trevlig överraskning jag fick när jag kollade bloggen nyligen. Siv har lite kontakter och dom måste ha tagit sig an att fixa en fräsh blogg, tack om du läser detta! Vilken härlig sommarbild också.
Sitter just nu med en kopp kaffe och saknar Claes-Kenneth. Han är nämligen hos Siv i veckan, fram tills tisdag. Tusen kramar från matte till Claes-Kenneth. :-) Hoppas det där blev en glad mun, min vännina har sagt att det är så man gör!
Funderar på att köpa en varm overall till Claes-Kenneth som en present när han kommer hit på tisdag. Vilken färg skulle passa honom tror ni? Jag vill inte att stackarn ska frysa nu när kylan har kommit.
MVH
Doris

Nystart

Goddag allesammans!
Vi heter Siv och Doris. Vi har skapat denna blogg för att dela med oss av våra tankar, vårat liv och speciellt vårt mode, eftersom vi båda är modefantaster. I denna blogg kommer det inte förekomma olämliga inlägg, samt svordomar eftersom vi är djupt troende.
Hoppas att ni följer vår blogg och att ni uppskattar det vi skriver.


En bild på vår gemensamma hund, Claes-Kenneth. Gud så underbar!

Med Vänliga Vinterhälsningar
Siv och Doris


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0